Sitges reopens the first Pacha club in the world.

The disco was open every night in summer and on weekends in winter

La discoteca Pachá Sitges, la primera del món que es va obrir amb aquest nom, fa gairebé 50 anys, a la localitat costanera catalana, tornarà a obrir de forma continuada a partir d’aquest estiu després del seu tancament el 2008.

Feunte: el pais

Segons ha informat el grup d’oci, després de reobrir-se en els estius del 2014 i 2015, Pachá Sitges ha tornat per quedar-se, i ara preveu obrir de forma continuada cada dia durant els mesos d’estiu, i els caps de setmana de la temporada d’hivern.

Situada al passeig Sant Dídac, la discoteca ‘Pachá Sitges’ segueix ubicada al mateix local que ha ocupat des que va obrir l’any 1967.

L’espai és un reflex de la discoteca més famosa del grup, Pachá Eivissa, amb una mida més reduïda però ‘amb la mateixa essència que l’ha convertit en un dels clubs més famosos del món’, ressalta la companyia.

El local, de dues plantes, ofereix diferents espais perquè cada client trobi la seva zona favorita: un espai privat amb 12 taules, servei VIP, zona de ball, tres barres i una cabina. Una de les novetats d’aquest any és la zona chill-out de la segona planta on es pot menjar i gaudir d’un còctel en un ambient de relax.

A més, el pròxim dia 22 de juliol se celebrarà la festa del 49è  aniversari de ‘Pachá Sitges’, i el 29 de juliol la festa temàtica ‘Nit de Blanc’.

Després de l’obertura de Pachá Sitges, el fundador del grup, Ricardo Urgell, va obrir altres locals a Lloret de Mar (Selva), Madrid i el més conegut a Eivissa.

La bona acollida en territori espanyol va fer que el 1987 fes el salt internacional, i obrís altres discoteques a països com Andorra, Portugal, l’Argentina, Anglaterra i Bèlgica. Actualment, la cadena segueix present en altres països d’Amèrica del Nord, Sud-amèrica i Sud-àfrica, organitzant festes de forma regular.

Leave a Reply

Show Buttons
Hide Buttons